Jarlaberg

Lägenheter på höjden i modern skärgårdsmiljö

I en modern skärgårdsmiljö på Sicklaberget i Jarlaberg utvecklar vi ytsmarta lägenheter och verksamhetslokaler med närhet till Nacka Strand och Nacka Forum. Det blir en god placering för framtidens nya Nacka Stad.

De fyra punkthusen på cirka sju till åtta våningar kommer husera cirka 114 bostäder där de övre våningarna kan få en glimt av hamninloppet och Djurgården. För att skapa en levande gatumiljö placeras lokaler för olika verksamheter i entréplanet. De välplanerade och kvadratsmarta lägenheterna får klassiska materialval med god funktion och design. Här erbjuds de boende  mobilitetslösningar i form av mobilitetslobby, cykelverkstad, bil- och cykelpool.
Jarlaberg ligger mitt emellan Nacka Strand och Nacka Forum. Nacka Strand erbjuder guldkant på tillvaron med sjönära restauranger och butiker, här finns också en småbåtshamn och möjlighet att ta båt till stan, Lidingö eller längre ut i skärgården. Projektet ligger med direkt närhet till park och Nyckelvikens naturreservat.
Nacka forum med sina butiker, vårdinrättningar, caféer och restauranger ligger endast en dryg kilometer bort. Det går tät busstrafik till Slussen som tar strax under 20 minuter från Jarlaberg. När den nya tunnelbanan till Nacka har slutförts ligger en av stationsingångarna endast några hundra meter från byggnaden.

Projektet Jarlaberg har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som också kommer att förvalta de färdigställda bostäderna.

Bilder

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

I närheten