Segelvyn 1 - Telegrafberget

 • Planeringsfas
 • Säljstart
 • Produktionsstart
 • Inflyttning
 • Projekt färdigställt

Parhus och radhus i fantastiskt läge

På Telegrafberget växer ett helt nytt bostadsområde fram med drygt 400 bostäder, förskola, restaurang och lokaler. Området ligger avskilt, omgärdat av Skarpnäs vackra naturreservat, med en fantastisk vy över Stockholms inlopp, Halvkakssundet och Lidingös södra strandlinje. Det här är ett rofyllt boende för livsnjutare där läget erbjuder det bästa av två världar – Närhet till natur, vatten och skärgårdskänsla, men bara 20 minuter från stan.

På Telegrafberget bygger vi Segelvyn som består av totalt 59 hus fördelat på tre etapper. Husens genomtänkta, stilrena arkitektur smälter in i det naturnära landskapet. De stora glaspartierna och rymliga terrasserna/balkongerna bjuder in den storslagna omgivningen och suddar ut gränsen mellan ute och inne. Segelvyn etapp 1 består av 10 parhus och 8 radhus.

Om husen

Parhus med wow-effekt

Parhusen finns i två varianter – ena är 5 rok om cirka 129 kvm fördelat på två plan (step-up) och det andra är 5 rok om cirka 140 kvm fördelat på tre plan i souterräng (step-down). Gemensamt för alla parhus är de fantastiska fönsterpartierna som bjuder in både skog och vatten. Med det höga, fria läget får nästan alla hus en glimt ut mot Stockholms inlopp och Lidingö.

På entréplan möts du av en ljus hall med gott om förvaring. Här finns även kök med stor matplats, utgång till altan/balkong och en rymlig wc/dusch. Step-downhusen bjuder på en otroligt spännande planlösning. En trappa ner möts du av ett stort vardagsrum med utgång till terrass och här finns även ett stort förråd/klädkammare. Fortsätter man ner ligger tre fina sovrum och ett generöst badrum. I step-uphusen ligger även vardagsrummet på entréplan och en trappa upp finns tre fina sovrum – alla med utgång till balkong – samt allrum och ett stort badrum.

Radhus med spännande planlösning

Radhusen finns i två varianter – ena är 4 rok om cirka 140 kvm och det andra, gavelradhusen, är 5 rok om cirka 139 kvm. Båda hustyperna är i tre plan i souterräng (step-down). Gemensamt för alla radhus är de fantastiska fönsterpartierna som bjuder in områdets storslagna vyer. Med det höga, fria läget får nästan alla hus en glimt ut mot Stockholms inlopp och Lidingö.

På entréplan ligger kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Här finns även wc/dusch och stora skjutdörrspartier i glas som leder ut till en rymlig balkong. En trappa ner i gavelradhusen ligger wc/dusch/tvätt samt två sovrum – ena med en generös skjutdörrsgarderob och andra med fransk balkong. I övriga radhus rymmer mellanplanet ett stort master bedroom med fransk balkong och klädkammare, samt ett riktigt generöst badrum. Fortsätter man ner bjuder båda hustyperna på sovrum, allrum, badrum och förråd.

Om området

Nacka präglas av vackra naturreservat som bjuder in till ett aktivt liv med allt från löpträning till skidor, skridskor och sköna bad. I det stora Nackareservatet hittar du den populära Hellasgården och Nyckelviken, som båda är fina utflyktsmål för hela familjen.

I Nacka har man tillgång till allt man behöver. Här finns ett bra utbud av service och flera stora shoppingområden, bland annat Sickla Köpkvarter, Nacka Forum och Orminge Centrum, med mataffärer, apotek, vårdcentral samt ett flertal trevliga butiker och övrig service.

I vårt projekt Skogshusen, flerfamiljshuset alldeles ovanför radhusen, kommer det att byggas en förskola med 3-4 avdelningar. Det finns även ett bra utbud av förskolor och skolor i närheten.

Service och kommunikationer

Waxholmsbolagets pendelbåt, som avgår nere på kajen, tar dig in till city på cirka 18 minuter. Bussen mot Slussen stannar vid Telegrafbergets vändplan och med bil tar det cirka 20 minuter till innerstan.

Bilder

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

I närheten