Pressmeddelande - Byggstart av 29 bostäder på Rinkebyterrassen

03 maj 2017

På Rinkebyterrassen byggstartar ALM Equity bostadsprojektet Parkhuset. ALM Equitys ägarandel är 100%. I ett unikt läge, intill Järvafältet, uppförs ett flerbostadshus bestående av totalt 29 välplanerade lägenheter om 1-3 r o k, samtliga med generösa balkonger eller uteplatser. I och med byggstarten av Parkhuset har ALM Equity totalt 256 lägenheter i produktion på Rinkebyterrassen. Ansvarig mäklare är Notar i Ursvik. Byggnationen utförs av Totalprojekt i Mälardalen AB.

Projektet utgör den fjärde etappen i ALM Equitys utveckling i Rinkeby. Totalt planerar ALM Equity att uppföra ca 370 bostäder i området fördelat på sex bostadshus. Kommunikationerna är mycket goda med endast 5 minuters promenad till Rinkeby tunnelbanestation samt närhet till det nyligen upprustade Rinkebystråket med service och handel.

Projektet Parkhuset erbjuder ett kvalitativt boende med Järvafältet som närmsta granne.  Detta är det fjärde huset vi byggstartar på Rinkebyterrassen, vilket visar på en god efterfrågan på våra yteffektiva och genomtänkta lägenheter som vi uppför i Rinkeby” säger Joakim Alm, VD, ALM Equity AB.